Samsung

En fejl i Samsungs app kan sende dine fotos til tilfældige kontakter

Dansk

Hvis du ikke har lyst til at dele dine billeder på telefonen med tilfældigt udvalgte kontakter, så skal du holde dig fra Samsungs nyeste besked-app.

En formildende omstændighed er, at sikkerhedsfejlen kun er præ-installeret på de mest moderne udgaver i Galaxy-serien som eksempelvis S9, S9 Plus eller Note 8. Brugere, der har opdateret til den nyeste version, er ligeledes i skudlinjen.

Flere brugere beskriver, at de ikke kan se udsendelserne, fordi de ikke optræder under sendte beskeder.  

Keywords: 

Konkurrence finder sårbarheder i Samsung, Apple og Huawei

Dansk

Konkurrencen Mobile Pwn2Own foregik i denne uge i Tokyo, Japan. Sikkerhedsforskere kappedes om at knække sikkerheden på smartphones.

Flere af deltagerne havde held med at afvikle skadelig programkode på enhederne.

Et hold fra firmaet 360 Security fik Samsung Internet Browser på en Samsung Galaxy S8 til at køre kode. Via en sårbarhed i en Samsung-app fik de den skadelige kode til at køre videre efter en genstart.

Tencent Keen Security Lab udnyttede fire sårbarheder til at afvikle kode og få øgede privilegier på en iPhone 7 med den nyeste version af iOS.

Hul i Samsung-overvågningskamera står åbent

Dansk

Produkterne har siden 2014 været solgt af firmaet Hanwha, men markedsføres fortsat under Samsung-navnet. Sikkerhedsforskergruppen Exploitee.rs har tidligere fundet sikkerhedshuller i Smarcam, som blev lukket. Det skete ved at lukke for den indbyggede webserver.

Men forskerne har fundet ud af, at der stadig er sårbarheder i systemet. En sårbarhed kan udnyttes til at afvikle kommandoer og slå telnet og webserveren til igen.

Testen er foretaget med et SNH-1011, men forskerne mener, at alle Samsung Smartcam-enheder er berørt.

Abonnér på RSS - Samsung