fortios

Fortinet udsender nødpatch

Fortinet udsendte mandag en nødpatch for at rette en alvorlig sårbarhed i FortiOS SSL-VPN-produktet. Med nødpatchet følger en advarsel om, at angribere allerede udnyttet fejlen in-the-wild. Det skriver Security Week og en række andre medier.

Fejlen har id’et CVE-2022-4247 og en CVSS-score på 9,3 og beskrives som en en heap-baseret bufferoverløbssårbarhed. Det er et bufferoverflow, hvor bufferen kan overskrives og som allokeres i heap-delen af hukommelsen. Det betyder, at bufferen bliver allokeret ved hjælp af en rutine såsom malloc().

Dansk
Keywords: 

Fortinet patcher sårbarhed i FortiOS

Fortinet, som udbyder sikkerhedsløsninger, har i sidste uge annonceret opdateringer til håndtering af flere sårbarheder på tværs af produktproteføljen. Det skriver Security Week.

En af disse er en authentification bypass – altså omgåelse af autentifikation - der påvirker FortiOS og FortiProxy. Sårbarheden har id’et CVE-2022-35843 og en CVSS-score på 7,7. Den er blevet fundet i SSH-loginkomponenten i FortiOS, og den gør det muligt for en ekstern og uautoriseret angriber at logge ind på enheden ved at sende et specielt udformet Access-Challenge-svar fra Radius-serveren.

Dansk
Abonnér på RSS - fortios