CSM23: Deltag i GÉANTs webinarer

GÉANT inviterer til fire webinarer om cybersikkerhed i sikkerhedsmåneden.

De fleste inden for uddannelses- og forskningssektoren arbejder med informationer, der har en værdi for udenlandske aktører. Ikke nødvendigvis fordi informationerne har en høj forskningsmæssig og evt. høj kommerciel værdi for fx cyberspionageaktører, men fordi de repræsenterer data som kan anvendes til videresalg eller andre former for forædling til senere anvendelse, fx phishing eller spearphishingaktiviteter.

Derfor er det oplagt at holde sig orienteret om trusselsbilledet, aktuelle angrebsstrategier og hvordan man øger indsigten i cyber- og informationssikkerhed hos ansatte inden for sektoren.

I anledning af cybersikkerhedsmåneden 2023 inviterer GÉANT – som er den organisation, der bl.a. forbinder de nationale forskningsnet i Europa med hinanden – til fire webinarer om netop dette. De fire webinarer gennemføres i hver af de fire torsdage i oktober omhandler følgende:

  • 5. oktober - Cybersecurity for universities, current threats in the security landscape
  • 12. oktober - Phishing simulations: To do or not to do
  • 19. oktober - Impact of neurodiversity on cybersecurity
  • 26. oktober -  Succesfull awareness programme in R&E

Alle webinarer foregår kl. 15 og varer en time.

Tilmelding sker via nedenstående link.

Links:

https://connect.geant.org/2023/09/26/geant-csm23-webinar-cybersecurity-for-universities-current-threats-in-the-security-landscape-and-how-to-face-them-5-october-2023