Cybersikkerhedsmåned 2023: Bidrag med en aktivitet

Har du en aktivitet, der sætter cybersikkerhed på dagsordenen, så meld dig på banen.

Der er efterhånden konsensus om, at cyber- og informationssikkerhed kræver en fælles indsats, og at sikkerhed er noget alle kan bidrage til – enten ved egne handlinger og efterlevelse af de gode råd eller ved at fortælle om det til andre.

Dette indgår som præmis i kommunikationen om cybersikkerhedsmåneden, der hvert år løber af stablen til oktober.

Digitaliseringsstyrelsen er national koordinator på kampagnen og sørger for at indsamle og publicere offentligt tilgængelige aktiviteter i måneden på sikkerdigital.dk. Alle har mulighed for at melde en aktivitet ind, hvis ens organisation planlægger at gennemføre en aktivitet, fx en workshop, et event, et foredrag eller lignende, der sætter fokus på cyber- og informationssikkerhed i løbet af oktober.

Kravet er at aktiviteten skal være relevant for en given målgruppe uden for ens egen organisation og være gratis.

Opretter man en aktivitet, kan man bruge logoet for cybersikkerhedsmåneden i sin kommunikation. Digitaliseringsstyrelsen har også udgivet et inspirationskatalog med forslag til forskellige aktiviteter, man kan benytte sig af, hvis man vil sætte fokus på informationssikkerhed i sin egen organisation og måske ikke har overskud til en større indsats. Præsentationen findes på Sikkerdigital.dk.

Links:

https://sikkerdigital.dk/national-cybersikkerhedsmaaned