Thunderbird

Mozilla retter fejl

Mozilla har annonceret udgivelsen af ​​Firefox 107. Med denne rettes et betydeligt antal sårbarheder. Det skriver Security Week på baggrund af advories fra Mozilla. I alt er der 19 CVE-numre, hvoraf syv af dem blevet vurderet til at have ’high impact’. Udnyttelse af fejlene kan medføre kompromittering af fortrolighed, fejl, der kan bruges til spoofing-angreb, eller vilkårlig afvikling af kode. 

Også Thunderbird og Firefox ESR har fået opdateringer, så de nu har versionsnumrene  Thunderbird 102,5 og Firefox ESR 102,5.

Dansk

Mozilla udsender sikkerhedsopdateringer

Mozilla har udsendt sikkerhedsopdateringer til Firefox, Firefox ESR og Thunderbird. Det skriver CISA i en meddelelse.

En af sårbarhederne i Firefox ESR gør det muligt for en angriber at omgå sikkerhedsrestriktioner ved at lokke et offer til at åbne en særligt udformet webside, som kan tvinge browseren at kompromittere enheden. Firefox ESR står for Extendet Support Release og er en udgave af browseren der ikke modtager opdateringer i samme frekvens som den almindelige Firefox-browser.

Dansk

Opdateringer til Firefox og Thunderbird

Mozilla har udsendt opdateringer til håndtering af to kritiske sårbarheder i Firefox og Thunderbird.

Sårbarhederne findes i Firefox Javascript engine i Firefox 100.0.2, Firefox til Android 100.3.0 og Firefox ESR 91.9.1. For brugere af Thunderbird findes sårbarheden i Thunderbird 91.9.91.

Sårbarhederne gør det muligt for en angriber at få adgang til adgangskoden og andre følsomme oplysninger, hvis brugerne har besøgt et ondsindet websted.

Dansk

Mozilla opdaterer

Mozilla har udsendt sikkerhedsopdateringer for at rette sårbarheder i Firefox, Firefox ESR og Thunderbird. En hacker kan udnytte nogle af disse sårbarheder til at tage kontrol over et påvirket system. Det skriver CISA i en meddelelse.

Brugere og administratorer af Firefox-produkter opfordres til at gennemgå Mozillas advisories Firefox 99, Firefox 91.8 og Thunderbird 91.8 for derefter at installere de nødvendige opdateringer.

Dansk

Mozilla opdaterer

Mozilla har udsendt sikkerhedsopdateringer for at rette sårbarheder i Firefox, Firefox ESR og Thunderbird. En hacker kan udnytte nogle af disse sårbarheder til at tage kontrol over et påvirket system. Det skriver CISA i en meddelelse.

Brugere og administratorer af Firefox-produkter opfordres til at gennemgå Mozillas advisory Firefox 95, Firefox ESR 91.4.0 og Thunderbird 91.4.0 for derefter at installere de nødvendige opdateringer.

Dansk

Mozilla sender opdateret Thunderbird på gaden

Mozilla har udsendt version 91.3 til e-mailklienten Thunderbird for at rette adskillige sårbarheder, der bl.a. kan forårsage denial of service, omgåelse af sikkerhedspolitikker og tillade afvikling af vilkårlig kode. Det er tale om rettelse af ti fejl med hvert sit CVE-nummer, som er opdaget af forskellige researchere.

Det skriver Bleeping Computer.

Udnyttelse af fejlene kræver, at en bruger åbner et specielt udformet websted i en browsing-sammenhæng. Herefter skulle udnyttelsen være forholdsvis enkel.

Dansk

Mozilla frigiver opdatering til Thunderbird

Mozilla har frigivet en sikkerhedsopdatering, der adresserer sårbarheder i open source mail-klienten Thunderbird.

En angriber kan potentielt udnytte de værste af sårbarhederne til at overtage kontrollen med sårbare systemer.

Berørte udgaver:

Mozilla Thunderbird i versioner tidligere end 62.8.

Anbefaling:

Opdater altid dine produkter med de nyeste rettelser fra producenten.

Dansk

Mozilla opdaterer Thunderbird

Der rapporteres om flere sårbarheder i mail-klienten Thunderbird fra Mozilla. De mest alvorlige kan potentielt give en angriber mulighed for afvikling af ondsindet kode på sårbare systemer.

Berørte udgaver:

  • Mozilla Thunderbird i versioner tidligere end 60.9.
  • Mozilla Thunderbird i versioner tidligere end 68.1.

Anbefaling:

Opdater altid dine produkter med de nyeste rettelser fra producenten. Anvend så få brugerrettigheder som det er muligt.

Dansk

Flere sårbarheder i Mozilla Thunderbird

Der er identificeret flere sårbarheder i Mozilla Thunderbird, der potentielt kan give en angriber mulighed for afvikling af ondsindet kode på sårbare systemer.

Sårbarhederne er nu lukket via en opdatering af programmet.

Mozilla Thunderbird er en open source mail-klient.

Berørte versioner:

  • Mozilla Thunderbird i versioner tidligere end 60.7.1

Anbefaling:

Opdater altid dine programmer med de nyeste rettelser fra producenten.

Dansk

Mozilla lukker sårbarheder i Thunderbird

Der er rapporteret om sårbarheder i open source mail-klienten fra Mozilla, Thunderbird.

Ved udnyttelse af sårbarhederne er der potentielt risiko for, at en angriber kan installere programmer, manipulere data eller oprette nye konti på sårbare systemer.

Berørte udgaver:

  • Mozilla Thunderbird i versioner tidligere end 60.6.1.

Du kan finde flere informationer på Mozillas sikkerhedsside via linket nedenfor.

Dansk

Sider

Abonnér på RSS - Thunderbird