fbi

FBI: Tab som følge af cyberkriminalitet oversteg 10 mia i 2022

Det amerikanske forbundspoliti modtog i 2022 mere end 800.000 anmeldelser relateret til cyberkriminalitet med tab på i alt over 10 milliarder dollars til følge.

Det fremgår af rapporten Internet Crime Report 2022 fra FBI’s Internet Crime Complaint Center, også kaldet IC3, som er omtalt i Security Week i denne uge.  

Selv om antallet af klager var mindre end 2021, steg tabene fra 6,9 milliarder dollars til 10,3 milliarder. I de seneste fem år har IC3 modtaget i alt 3,26 millioner klager for 27,6 milliarder dollars i tab.

Dansk
Keywords: 

FBI: Bug bounty-program bærer frugt

Det amerikanske udenrigsministeriums bug bounty-program for cyberkriminelle har båret frugt. Det skriver mediet Cyberscoop på baggrund af en udmelding fra assistent director i FBIs cyberdivision Bryan Vorndran. Vorndran kom med sin udtalelse i forbindelse med et cybersikkerhedstopmøde i begyndelsen af september.

Selve programmet blev igangsat i august 2020 og går ud på at belønne personer, der giver oplysninger, der kan føre til pågribelsen af ledende medlemmer af cyberkriminelle grupperinger.

Dansk
Abonnér på RSS - fbi