Intel

Intel retter alvorlige sårbarheder i firmware

Intel offentliggjorde tirsdag i sidste uge sikkerhedsadvisories med beskrivelse af 60 sårbarheder på tværs af firmware, softwarebiblioteker og endpoint- og datacenterstyringsprodukter. Det skriver Security Week.

Den mest alvorlige af disse - baseret på dens CVSS-score - er en privilegie-eskaleringsfejl i det Intel-vedligeholdte Open AMT Cloud Toolkit, et open source-værktøjssæt til integration af OOB-administrationsløsninger.

Dansk
Keywords: 

Intel opdaterer bredt

Intel har frigivet sikkerhedsopdateringer, der adresserer sårbarheder i flere produkter.

The Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) opfordrer administratorer og brugere til at gennemse følgende advarsler fra Intel og installere de nødvendige opdateringer:

Dansk
Keywords: 

Intel opdaterer bredt

Der rapporteres om sårbarheder i flere produkter fra it-firmaet Intel.

Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) anbefaler, at både brugere og administratorer gennemser de følgende advarsler og installerer de nødvendige opdateringer:

Dansk

Intel frigiver rettelser

Intel har frigivet sikkerhedsopdateringer, der adresserer sårbarheder i flere forskellige produkter fra virksomheden.

En angriber kan i de værste tilfælde udnytte nogle af sårbarhederne til potentielt at eskalere rettigheder på sårbare systemer.

Der følgende information fra Intel:

Dansk
Keywords: 

Intel lapper sårbarheder

Intel har frigivet sikkerhedsopdateringer, der adresserer sårbarheder i Intel Solid State Drives for Data Centers og Intel Processor Diagnostic Tool.

En angriber kan potentielt udnytte svaghederne til at eskalere rettigheder på sårbare systemer.

Læs mere:

Dansk
Keywords: 

Intel udsender en stribe opdateringer

Intel har frigivet sikkerhedsopdateringer og anbefalinger til løsning af sårbarhedsproblemer i flere produkter.

En angriber kan potentielt udnytte nogle af disse sårbarheder til at tage kontrol over et sårbart system. Det skriver US-CERT.

Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) anbefaler, at brugere og administratorer gennemgår nedenstående råd fra Intel, og anvender de nødvendige opdateringer:

Dansk
Keywords: 

Intel retter kritiske sårbarheder

Processor-firmaet, Intel, har lukket 20 sårbarheder i Intel Graphics Driver til Windows. To af sårbarhederne er vurderet som kritiske med en CVSS-score på 7.3 og 8.2.

CVSS er en åben standard, der anvendes til at beskrive, hvor alvorlig en sårbarhed er. Skalaen går fra 0 til 10, hvor 10 er mest alvorlig.

Via linket nedenfor kan du finde en detaljeret oversigt.

Opdateringerne er tilgængelige via Intel's Drivers & Software Download Center.

Anbefaling:

Opdater altid dine produkter med de nyeste rettelser fra producenten.

Dansk
Keywords: 

Forskere opdager nye angrebsmetoder mod processorer

Syv nye angreb, der benytter speculative execution, som er en metode, der er i familie med, den som de første Spectre- og Meltdown-angreb gjorde brug af, rammer processorer fra både Intel, AMD og ARM.

Det skriver Version2.

Problemet er blevet identificeret af ni forskere, som har samlet deres opdagelse i en artikel, der beskriver angrebene, som potentielt berører alle moderne processorer.

Ifølge forskerne kan selv opdaterede systemer ikke se sig fri for risikoen. Samtidig kritiserer forskergruppen CPU-producenterne for ikke at gøre nok i denne kamp.

Dansk

Ny CPU-sårbarhed hos Intel

Sikkerhedsforskere fra Tampere University of Technology i Finland og Technical University of Havana på Cuba har fundet en ny side-channel-sårbarhed, der befinder sig i Intels hyper-threading-teknologi.

Hyper-threading er processor-producentens teknologi til at afvikle flere parallelle operationer på den samme multikerne CPU.

Sårbarheden kan give angribere mulighed for at ’sniffe’ følsomme data som password eller kryptografiske nøgler fra andre processer, der afvikles på den samme CPU-kerne.

Dansk

Sider

Abonnér på RSS - Intel