Intel

Intel opdaterer bredt

Dansk

Intel har frigivet sikkerhedsopdateringer, der adresserer sårbarheder i flere produkter.

The Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) opfordrer administratorer og brugere til at gennemse følgende advarsler fra Intel og installere de nødvendige opdateringer:

Keywords: 

Intel opdaterer bredt

Dansk

Der rapporteres om sårbarheder i flere produkter fra it-firmaet Intel.

Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) anbefaler, at både brugere og administratorer gennemser de følgende advarsler og installerer de nødvendige opdateringer:

Intel frigiver rettelser

Dansk

Intel har frigivet sikkerhedsopdateringer, der adresserer sårbarheder i flere forskellige produkter fra virksomheden.

En angriber kan i de værste tilfælde udnytte nogle af sårbarhederne til potentielt at eskalere rettigheder på sårbare systemer.

Der følgende information fra Intel:

Keywords: 

Intel lapper sårbarheder

Dansk

Intel har frigivet sikkerhedsopdateringer, der adresserer sårbarheder i Intel Solid State Drives for Data Centers og Intel Processor Diagnostic Tool.

En angriber kan potentielt udnytte svaghederne til at eskalere rettigheder på sårbare systemer.

Læs mere:

Keywords: 

Intel udsender en stribe opdateringer

Dansk

Intel har frigivet sikkerhedsopdateringer og anbefalinger til løsning af sårbarhedsproblemer i flere produkter.

En angriber kan potentielt udnytte nogle af disse sårbarheder til at tage kontrol over et sårbart system. Det skriver US-CERT.

Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) anbefaler, at brugere og administratorer gennemgår nedenstående råd fra Intel, og anvender de nødvendige opdateringer:

Keywords: 

Intel retter kritiske sårbarheder

Dansk

Processor-firmaet, Intel, har lukket 20 sårbarheder i Intel Graphics Driver til Windows. To af sårbarhederne er vurderet som kritiske med en CVSS-score på 7.3 og 8.2.

CVSS er en åben standard, der anvendes til at beskrive, hvor alvorlig en sårbarhed er. Skalaen går fra 0 til 10, hvor 10 er mest alvorlig.

Via linket nedenfor kan du finde en detaljeret oversigt.

Opdateringerne er tilgængelige via Intel's Drivers & Software Download Center.

Anbefaling:

Opdater altid dine produkter med de nyeste rettelser fra producenten.

Keywords: 

Forskere opdager nye angrebsmetoder mod processorer

Dansk

Syv nye angreb, der benytter speculative execution, som er en metode, der er i familie med, den som de første Spectre- og Meltdown-angreb gjorde brug af, rammer processorer fra både Intel, AMD og ARM.

Det skriver Version2.

Problemet er blevet identificeret af ni forskere, som har samlet deres opdagelse i en artikel, der beskriver angrebene, som potentielt berører alle moderne processorer.

Ifølge forskerne kan selv opdaterede systemer ikke se sig fri for risikoen. Samtidig kritiserer forskergruppen CPU-producenterne for ikke at gøre nok i denne kamp.

Ny CPU-sårbarhed hos Intel

Dansk

Sikkerhedsforskere fra Tampere University of Technology i Finland og Technical University of Havana på Cuba har fundet en ny side-channel-sårbarhed, der befinder sig i Intels hyper-threading-teknologi.

Hyper-threading er processor-producentens teknologi til at afvikle flere parallelle operationer på den samme multikerne CPU.

Sårbarheden kan give angribere mulighed for at ’sniffe’ følsomme data som password eller kryptografiske nøgler fra andre processer, der afvikles på den samme CPU-kerne.

OpenBSD vil bygge en pausefunktion til Intels CPU hyper-threading

Dansk

OpenBSD-projektet fortæller nu, at der er planer om at stoppe supporten til Intels CPU hyper-threading på grund af sikkerhedshensyn. Det skal ses i lyset af, at der potentielt kan dukke flere Spectre-lignende svagheder frem.

Hyper-threading er processor-producentens teknologi til at afvikle flere parallelle operationer på den samme multikerne CPU.

Funktionen er blevet tilføjet til alle processorer siden 2002, da den giver en højere ydeevne til systemerne.

Sider

Abonnér på RSS - Intel