Hyper-V

Citrix udsender rettelser til Hypervisor

Citrix har udsendt sikkerhedsopdateringer for at adressere sårbarheder i Hypervisor. Det skriver CISA i en meddelelse.

En hypervisors funktion er at køre og styre en virtuel maskine, dvs. det er software, der gør det muligt for en computer at køre mere end et stykke software.

Der er opdaget fire sårbarheder i Citrix Hypervisor, som kan udnyttes til at effekture denial-of-service.

Links:

https://support.citrix.com/article/CTX337526

Dansk
Keywords: 

Microsoft lukker 48 sikkerhedshuller

25 af sårbarhederne har fået Microsofts højeste risikovurdering. Angribere udnytter en af sårbarhederne aktivt. Den ligger i Windows Search og giver mulighed for at afvikle skadelig programkode.

En sårbarhed i Hyper-V giver en angriber med adgang til en virtuel maskine mulighed for at bryde ud og afvikle kode på hypervisoren.

De øvrige kritiske sårbarheder findes i JET Database Engine, Windows PDF, Windows IME, Windows Subsystem for Linux og Scripting Engine.

Dansk

Microsoft lukker 134 sikkerhedshuller

Otte af de 17 rettelser lukker huller, som Microsoft regner for kritiske. Flere af dem har været kendt, inden rettelserne kom, så angribere har mulighed for at udnytte dem.

Det gælder blandt andet en sårbarhed i grafikmodulet GDI. Sårbarhedsfirmaet Qualys giver denne rettelse den højeste prioritet blandt marts måneds rettelser.

Også den kendte sårbarhed i SMB (Server Message Block) bliver fjernet med de nye rettelser.

Tre alvorlige sårbarheder i Internet Explorer og Edge blev offentliggjort af Google tidligere på måneden. De er nu rettet.

Dansk
Abonnér på RSS - Hyper-V