DKCERT

Ny chef for DKCERT udpeget

Det bliver Jacob-Steen Madsen, der overtager jobbet som chef for DKCERT. Det sker fra 1. juni.

Det skriver DEIC på sin hjemmeside.

Jacob-Steen Madsen kommer fra en stilling som CIO på SDU og har et usædvanligt bredt kendskab til uddannelses- og forskningssektoren, da han tidligere også har haft tilsvarende stillinger i UC Syd og UC Nordjylland. Jacob er også kendt fra at have været en af kræfterne bag opstarten af WAYF.

Dansk
Keywords: 

DKCERT er vært for det 71. TF-CSIRT-møde

Alle sejl er sat til, når sikkerhedsteams grupper fra hele Europa den 13.-15. maj 2024 kommer til Danmark for at deltage i det 71. TF-CSIRT-møde.

TF-CSIRT står for Task Force Computer Incident Respons Teams og er et forum for sikkerhedsteams fra primært Europa. Forummet drives af The Open CSIRT Foundation og har netop har fejret sit 30 års jubilæum ved en stor konference på Tenerife.

Dansk
Keywords: 

DKCERT er blevet certificeret medlem af Trusted Introducer

DKCERT er ikke længere akkrediteret medlem af Trusted Introducer. Til gengæld er vi blevet certificeret medlem, hvilket er resultatet af den SIM3-certificering, som vi blev tildelt og fik overrakt af Open CSIRT Foundation på Open Cyber Security-konferencen den 26. februar.

Dermed er den proces, der blev indledt i marts 2023 foreløbig afsluttet. ”Foreløbig”, fordi et team årligt skal auditeres for at opretholde sin certificering.

Dansk
Keywords: 

Genopslag: DKCERT søger ny chef

DKCERT søger ny chef, som sammen med de ca. otte medarbejderne skal overvåge og beskytte infrastrukturen på Forskningsnettet i Danmark. Stillingen indebærer drift og udvikling af DKCERTs tjenester, som bl.a. omfatter behandling af henvendelser om it-sikkerhedshændelser på, analyse af aktiviteten på nettet og hjælp med at imødegå trusler mod forskningsnettet.

I de kommende år forventes den største udviklingsopgave blive organisationen af en fælles SAC/SOC for vores sektor, bemandet 24/7.

Dansk
Keywords: 

DKCERT søger ny chef

Stillingen som chef for DKCERT er nu slået op.

Positionen er en af de mest spændende chefstillinger inden for cyber- og informationssikkerhed i Danmark, bl.a. i kraft af arbejdet med at overvåge og beskytte infrastrukturen på Forskningsnettet i Danmark.

Blandt opgaverne er drift og videreudvikling af DKCERTs værktøjer og brugerrettede sikkerhedstjenester, behandling af henvendelser om it-sikkerhedshændelser på og trusler mod forskningsnettet, DPO-tjenesten og analyse af aktiviteten på nettet og hjælp med at imødegå trusler.

Dansk
Keywords: 

Sider

Abonnér på RSS - DKCERT