De bedste antivirus-programmer i 2018

Den uafhængige non-profit organisation, AV-Comparatives, har sammenfattet de test af antivirus-programmer, som organisationen har foretaget i 2018.

AV-Comparatives er baseret i Østrig, og projektet blev startet i 1995 af Andreas Clementi, der på dette tidspunkt var studerende på universitetet i Innsbruck. 

Andreas Clementi startede på baggrund af teknisk interesse og for at se på forskellene mellem produkter fra de mange producenter. Mange fandt hans projekt interessant og nyttigt, hvilket har betydet, at han stadig tester sikkerheds-software og stadig er uafhængig.

I løbet af sidste år har AV-Comparatives testet 18 forskellige antivirus-programmer til Windows-platformen. Resultaterne for hele 2018 er nu flettet sammen i en oversigt, som du kan finde via nedenstående link.

Alle programmerne er blevet testet for deres evne til at beskytte mod virkelige internet-trusler, skadelige programmer samt evnen til at fjerne problemerne, hvis uheldet er ude.

På AV-Comparatives webside kan du finde en lang række uafhængige antivirus-test til forskellige platforme, enheder og brugersegmenter.

Anbefaling:

Anvend altid antivirus-software på dine enheder og sørg for at produktet er opdateret med de nyeste rettelser fra producenten.

Links:

Keywords: