Microsoft lukker support-forum til Security Essentials

Kodegiganten Microsoft har netop fortalt, at firmaet lukker for supporten til en stribe produkter, herunder Microsoft Security Essentials.

Det Redmond-baserede firma beretter nu, at virksomheden fra den 1. juli 2018 ikke længere vil tilbyde support til en stribe populære produkter. Microsoft Community forums lukker således ned for teknisk hjælp til brugerne.

I praksis betyder det, at der ikke vil være monitorering eller besvarelse af spørgsmål om eksempelvis Microsoft Security Essentials. Virksomheden opfordrer dog frivillige til at overtage tjansen.

Ud over Microsoft Security Essentials omfatter beslutningen eksempelvis også Windows 7, 8.1, 8.1 RT, Internet Explorer 10, Office 2010, 2013 samt Surface Pro, Surface Pro 2, Surface RT og Surface 2.

I alle tilfælde er der tale om ældre produkter, hvor den almindelige support allerede er sluttet. Derfor er det næppe den store overraskelse, at firmaet flytter bemandingen i retning af nyere produkter, der stadig tilbyde fuld support.

Anbefaling:

Opdater altid dine softwareprodukter til den nyeste, sikre version fra producenten. Det er fundamentet til god sikkerhed.

Links:

Keywords: